Een engel op je pad – Workshop

Een engel op je pad

De workshop:”een engel op je pad” is een liefdevolle en praktische workshop van één dag waarin je nader kennis maakt en leert werken met je beschermengelen en de aartsengelen.

Tijdens deze dag zullen het hart en het hoofd zich gaan verbinden met de engelen liefde en energie. Een versnelde ontwikkeling en een opleving van spiritueel bewustzijn is het gevolg. De verbinding die je aangaat met jouw persoonlijke engel zorgt voor de nodige ondersteuning in je zoektocht naar de zingeving van jouw leven.

Je leert hoe je dit contact kunt ondersteunen met o.a. de trilling van de lichtwesen- en aartsengel essances, etherische oliën, kleuren, edelstenen en invocaties.

Tijdens deze basisworkshop van één dag werk ik met een beperkt aantal deelnemers.

 

Voor wie is deze workshop geschikt…

voor mensen die nog nooit iets met engelen gedaan hebben of wanneer je wel iets hebt met engelen maar niet weet waar je moet beginnen of als je je afvraagt of het echt allemaal zo ingewikkeld moet.

Je leert over het verschil tussen overledenen, gidsen, je beschermengelen en de aartsengelen, hoe je ze kan herkennen en wat engelen voor je kunnen doen.

Ook leer je hoe je contact maakt met de engelen en begrijpt wat ze jou te melden hebben. Want dat de engelen met je praten is zeker.

Verwacht het onverwachte…

Hoewel mensen in het begin denken dat ze “iets verzinnen” kunnen de beelden die ze krijgen tijdens hun reis heel onverwacht zijn. Je leert de verschillende manieren begrijpen waarop de engelen met je communiceren..

Ervaringen

Uit ervaring weet ik dat iedereen die eenmaal begint met engelen te praten dat ook blijft doen. Men voelt zich veel beter en prettiger en heeft veel meer vertrouwen in het leven.

 

Hulp vragen aan de engelen

Verder leer je tijdens deze dag over hoe je hulp kan vragen aan de aartsengelen bij de diverse zaken die op je pad komen.

Bijvoorbeeld

  • hoe engelen je kunnen helpen op je levenspad,
  • met je spirituele groei, met relaties, je carrière
  • bij het terug vinden van zoekgeraakte voorwerpen
  • bij het verwerken van emotionele en mentale zaken.

Elk van de aartsengelen heeft een eigen vlak waarop deze engel actief is en je kan helpen.

Deze workshop is met name gericht op praktisch met de engelen omgaan en wordt altijd erg ontspannen, leerzaam en leuk gevonden.

Workshop 1 dag op 18 november, 19, 22, 29 december, 2 of 15 januari 10.00 tot 17.00 uur

Deze workshop geeft je een goed begin voor het uitnodigen van meer engelen in je leven bij al je ervaringen.

Share This:

Meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw leeftijd (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voer de onderstaande code in (spambots kunnen de vervormde tekst niet lezen en zodoende voorkomen wij dat dit formulier misbruikt wordt om ons spam te verzenden)

Welke code staat in de afbeelding?:

captcha *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien