Aromatherapie: Geur werkt op de psyche

Aromatherapie is een holistische therapie waarbij lichaam en geest weer in balans gebracht worden met prettig ruikende oliën, zoals o.a. rozen, mandarijn of munt, Deze etherische oliën oefenen hun invloed uit op de gehele mens. Uitgangspunt is dat het gevoelsleven een belangrijke rol speelt bij het ontstaan en genezen van ziekten.

aromatherapie1-wijzevrouw-586

Praktijk voorbeeld

In mijn praktijk komen steeds meer mensen die vertellen dat ze zich zo rot voelen of het gewoon helemaal zat zijn. Ze hebben het gevoel dat alles misgaat buiten hun macht om. Veel mensen voelen zich moedeloos, slapen slechter en krijgen steeds vaker vage klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, PMS, stemmingswisselingen, pijnklachten, Stress, Burn out of huidklachten.

 

aromatherapie2-wijzevrouw-586Onze etherische oliën kunnen deze klachten positief beïnvloeden, moeheid en bezorgdheid verminderen en ontspanning bevorderen, ze werken stress reducerend en zorgen voor een ontspannen nachtrust. Mogelijkheden zijn speciale massages, inhalatie, verdamping of inwrijfoliën, maar ook huidverzorgings producten op de mens en klacht afgestemd. Ook voor kinderen zijn er veel mogelijkheden, Denk aan nachtmerries, onrust of faalangst.

 

Veel ziekten en problemen ontstaan doordat mens en maatschappij steeds ingewikkelder zijn geworden. Er is een sterke behoefte aan eenvoud en puurheid. Ik help u weer terug te keren naar uw oorspronkelijke kern.

Uit onderzoek blijkt dat onze gezondheid in nauwe verbinding staat met onze gedachtenwereld. Daarom is het is belangrijk om naar de signalen van uw lichaam te luisteren en hierop te reageren.

Bewustwording is de eerste stap naar genezing. Gun uzelf een prettiger bestaan.

 

Tip: slecht slapende, onrustige of angstige kinderen (of volwassenen) , een paar druppeltjes mandarijn etherische olie op het kussensloop of in bad geeft een weldadige nachtrust.

 

 

Kom gerust even langs de winkel voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Share This:

Meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw leeftijd (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voer de onderstaande code in (spambots kunnen de vervormde tekst niet lezen en zodoende voorkomen wij dat dit formulier misbruikt wordt om ons spam te verzenden)

Welke code staat in de afbeelding?:

captcha *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien